SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA SHL GRAND STUDIO, s.r.o.
Nedávno súťažil, dnes je už krstným otcom
Tlačové správy / Nedávno súťažil, dnes je už krstným otcom

Nedávno súťažil, dnes je už krstným otcom

18. októbra sa v košickom GES klube uskutočnil zaujímavý koncert, na ktorom si prišli na svoje fanúšikovia finalistov predchádzajúcich ročníkov Slovenskej hudobnej ligy. Menovite skupina Stripless z Levíc, The Parentals z Košíc a bratislavská skupina Mofokiller.

Pri tejto príležitosti organizátori pokrstili LIVE CD z Finále 6. ročníka SHL a za krstného otca si vybrali Matúša Cígera, lídra kapely MOFOKILLER. Tento výber nebol náhodný. Stoner rocková formácia GAS, v ktorej Matúš v tom čase pôsobil, vyhrala 4. ročník spomínanej súťaže.

CD zachytáva atmosféru 6. ročníka súťaže. Predstavili sa na ňom všetci ôsmi finalisti, vrátanie víťaza, nitrianskej kapely SEMATAM, ktorá má na kompilácii jednu skladbu navyše.

Momentálne prebiehajú prípravy na 7. ročník danej súťaže, ktorá má formu bienále a jej história siaha do roku 2003. Jej prvým víťazom bola punk-folková kapela Heľenine Oči. „Čoskoro začneme prijímať prihlášky do 7. ročníka, ktorý bude prebiehať počas celého nasledujúceho kalendárneho roka. Veríme, že to bude výnimočný ročník plný vynikajúcej muziky a sviežich talentov, ktoré obohatia slovenskú hudobnú scénu.” Podotkol riaditeľ súťaže Ľ. Sluk.

Natália Barteková, PR manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.

Vypočujte si album - Finále SHL#06 Live CD

FB stránka a skupina

https://www.facebook.com/slovenskahudobnaliga/
https://www.facebook.com/groups/110356109018552/

×

Sledujte nás na sociálnych sieťach

Staňte sa našim fanúšikom aj na Facebook-u, odoberajte náš YouTube kanál a budete informovaný vždy medzi prvými...

Slovenská hudobná liga SLOVENSKÁ HUDOBNÁ LIGA

grandstudio.sk

Slovenská hudobná liga grandstudiochannel